U idiličnom ambijentu jednog od najlepših parkovskih prostora u Srbiji nalazi se lečilište Bukovička banja.

Lokacija:

Objekat Zatvoreno kupatilo u kojem posluje Specijalna bolnica “Bukovička banja” izgrađen je u periodu od 1936-1938. godine i kao objekat od velikog arhitekturnog značaja, pod zaštitom je Zavoda za zaštitu spomenika kulture Kragujevac. Poslednjih godina je značajno rekonstruisan i obezbeđeni su kvalitetni uslovi za smeštaj pacijenata.
Sadržaji:

Kapacitet Specijane bolnice je 130 ležajeva, konforne jednokrevetne i dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe i aprtmani, restoran, otvorene terase, terapijski blok, bazen sa termomineralnom vodom, parking.

Usluge:

Prijemno odeljenje,ordinacije, terapije, bazen, sauna, restoran, Free Hot Spot Internet, permanentno dežurstvo lekara i medicinskih sestara.
Terapijski blok - sala za individualne i grupne vežbe, sala za kineziterapiju, kabinet za manuelnu masažu, sala za elektro terapiju, kabinet za aplikaciju gline, hidro blok (terapijski bazen, biserne kade, podvodna masaža, lokalne kupke, sauna).
Dijagnostički centar – centralna laboratorija, ultrazvučni pregled zglobova i mekih tkiva, sportska ambulanta.
Struktura soba:

Jednokrevetne sobe
Sobe sa francuskim ležajem
Dvokrevetne sobe
Trokrevetne sobe
Apartmani
Opremljenost soba:

Svaka soba poseduje kupatilo i TV sa kablovskim programom. Sve jednokrevetne, dvokrevetne sobe i apartmani su klimatizovani i pored ostalog poseduju i mini bar. Apartmani se sastoje iz dve prostorije, opremljeni su francuskim ležajem i imaju mogućnost za boravak 2 - 4 osobe.
Uputstvo o potvrdi rezervacije za boravak možete pogledati ovde.
Kako do stacionarne rehabilitacije na uput?
Odrasli
Deca
Šećerna bolest
Pratite nas i na...